۸ روش برای دفاع کردن از خود و روی حرف خود ایستادن

0 69

هر روز شمار زیادی انتخاب در زندگی مان داریم که این انتخاب ها منجر به این می شود که ارتقای درجه پیدا کنیم یا این که به سودمان تمام نشود! چرا که بسیاری از اوقات از بیان عقاید خود ترس داریم یا این که نگران چالشی هستیم که بخواهیم در آن از خود دفاع کنیم.

واقعا گاهی اوقات برای این که مشمول شعر مشهور خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو! شویم با جریان ادامه می دهیم و این می تواند برای ما کلی استرس ایجاد کند. این استرس ها و حال بدی ها می تواند منجر به کاهش امنیت ما بشود و البته حس ارزشمندی و عزت نفس و دوست داشتن خود مان را هم کم رنگ تر کند.

با این ۸ قدم ساده و در عین حال قدرتمند یاد بگیرید که در هر شرایطی از خود دفاع کنید، روی حرف خود بایستید و به عقاید و ارزش هایتان پایبند باشید.

 

شفاف و صریح بودن را تمرین کن

یکی از سخت ترین کارها مخصوصا در جمعی که مخالف تو یا عقیده های تو هستند این است که بخواهی نظرات خودت را بگویی. این کار منجر به این می شود که یک بار از روی دوش تو برداشته شود و احساس خوبی در لحظه پیدا کنی. نباید پشت یک لبخند نصف و نیمه خودمان را پنهان کنیم و سری به معنای تردید داشتن در قبول حرف های گروه یا نفر مقابل تکان دهیم.

با احترام، آرام و شفاف و صریح در مورد نظر خود صحبت کنید. دقت کنید که اگر این گونه باشید به مرور دیگران اهمیت دادن به نظر شما و شما را بیشتر درک می کنند. البته که این ویژگی به شخصیت سازی و توسعه فردی تو نیز خیلی کمک می کند.

بیشتر یاد بگیر: چطور توی دعوا عزیز بشیم؟

قدم های کوچک اما قدرتمند بردارید

یکی از زمینه های لازم برای بیان عقاید خود و حتی دفاع کردن از خود در هر شرایطی حتی یک دعوای ساده این است که مستحکم بودن خود را حفظ کنی! این نیاز به تمرین دارد. پس اگر با این قضیه مشکل داری یا وقتی که می خواهی ابراز وجود کنی دست و پایت می لرزد باید شروع کنی و شخصیت مستحکم خودت را بسازی.

  • اعتماد بنفس را یاد بگیر
  • یاد بگیر چطور راه بروی
  • سرشانه ها را به عقب بده
  • سرت را بالا بگیر
  • ضربان قلبت را با تنفس درست کنترل کن

همیشه با اعتماد بنفس و مودبانه درخواست های خود را اعلام کنید و یا اقدام به دفاع کردن از خود در دعوا کنید.

دفاع کردن از خود

 وقتی کسی حمله می کند اجازه بده کارش را تمام کند

اعتماد بنفس وجهه های مختلفی دارد. یکی از این وجهه ها مقابله با کسی است که به تو با زبان و جملات حمله می کند. در چنین شرایطی اعتماد بنفس می گوید که باید صبر کنی تا او تمام حرف ها و نکاتش ( و احتمالا فحاشی هایش)‌ را تمام کند. همیشه افرادی در اطراف ما هستند که شخصیت تهاجمی دارند! در چنین شرایطی محکم و قاطع صبر کنید تا حرف آن ها تمام شود و بعد با بیان درست و شیوا و آرام در مورد خود و نظرات و غیره به مقابله با او بپردازید. دقت کنید که این شیوه و این آرامش همیشه برنده است.

بیشتر یاد بگیر: بعد از دعوا با شریک عاطفی ات این ۱۵ کار خوبه!

 

آیا می دانی چه چیزی آزارت می دهد؟

وقتی می خواهی در مقابل یک جمع از خودت دفاع کنی در سرت ممکن است هزاران فکر باشد یا احساس ترس کنی اما این را بدان هیچ کس نمی داند چی توی سر تو می گذرد. پس جای نگرانی وجود ندارد. گاهی نگه داشتن حرف و دفاع کردن از خود استرس زاست و حتی اگر بخواهی از خودت دفاع کنی ترس آور! اما انتخاب روش دوم به مرور کمک می کند چالش های کمتری تجربه کنی.

از آن چه که می ترسی نیاز به اجتناب کردن نیست بلکه ترس هایت و چیزهایی که آزارت می دهد را بشناس و بعد اقدام به حل و فصل کردن آن ها کن.

 

بدون حمله کردن اول شفاف سازی کن

هیچ وقت در بحث و جدال ها و دعوا و یا یک جلسه اقناع سازی ریس خود برای دفاع کردن از خود احساساتی نشو. درگیر هیجان شدن گاهی لذت بخش است اما کارساز نیست. پس باید با این مدل احساسات مقابله کنی. کافی است ضمن یک تنفس عمیق نظر خود را به آرامی دوباره و یا با بررسی ابعاد جدید بیان کنی.

هرگز و هرگز از لهن جنگ آمیز و کلمات متهم کننده استفاده نکن.

کافی است که منظورت را دقیق بیان کنی و به پاسخ فرد مقابل نیز گوش کنی.

این شروع یک بحث و گفتگوی واقعی است که دفاع کردن از خود در خلال آن خوب شکل می گیرد. دقت کن که موفقیت در زندگی به صبوری و تحمل هیجانات بسیار ربط دارد.

 

تلاش کن تا هر روز بهترین باشی

وقتی روز به روز معنای دفاع کردن از خود یا روی پای خود ایستادن یا روی حرف خود ایستادن را بیشتر درک می کنید، هر روز دوست دارید بیشتر عقاید خود را بیان کنید و روی آن اصرار بورزی. اگر بخواهی این عادت را در خود تقویت کنی به ۶۶ روز نیاز داری. اگر ۲ ماه قاطعیت در انجام کاری یا عقیده ای داشته باشی نتایج شگفت انگیز آن را خواهی دید.

در دفاع کردن از خود رو راست باش و کنایه آمیز نباش

گاهی اوقات ما در بحث هایی به طور مستقیم یا غیر مستقیم دخالت داده می شویم. اینجاست که شاید بخواهی در حاشیه حرکت کنی و بخواهی با کنایه چیزی را بگویی. کنایه همیشه نفت روی آتش است. چرا که هم بی ادبی و خشونت درونی را ترویج می دهد و منجر به ابهامات بیشتر و بحث های پراکنده بیشتری می شود.

همیشه نظرت را مستقیم و بدون ابهام بیان کن و سعی کن در کوتاهترین جملات باشد.

این گزینه می تواند شامل دفاع کردن از خود در دعوا، در شرایطی که چیزی تو را رنج می دهد یا هر شرایط دیگری باشد که لازم است حرف دلت را بگویی بکار بگیری.

فیک ایت! میک ایت!

این جمله را انگلیسی نوشتم تا همیشه توی ذهنت بمونه. فیک ایت میک ایت یعنی به قول خودمونی اداشو در بیار تا واقعی بشه!

دقت کن که دفاع کردن از خود و تغییر کردن و کلا روی پای خود و عقاید خود ایستادن یک شبه اتفاق نمی افتد و لازم است که با تکنیک هایی نظیر همین ادا سازی آن را در وجودت تقویت کنی.

 تصور کن که تو قاطع ترین آدمی هستی که دیده ای! خب این فرد در طول زندگی چطوری فکر و رفتار میکنه؟ در شرایط چطور ظاهر میشه؟ همه این ها رو الگوبرداری کن تا بتونی ضمن تقویت مهارت خود، لایف کوچینگ خودت باشی و با تمریناتی توسعه فردی خوبی پیدا کنی.

آیا تا کنون تجربه قاطعیت و دفاع کردن از خود در شرایط خاصی داشته ای؟ دوست دارم تجربه ات را در بخش نظرات برای من و سایر دوستان خواننده این مطلب به اشتراک بگذاری. / متشکرم

منبع کمکی:

وبسایت success.com

ممکن است به این مطالب علاقه داشته باشید
پاسخ دهید

Your email address will not be published.