با چه کاری توی بگو مگو ها و دعوا عزیز تر شوم

0 13,358

وقتی در دعوا با دوست پسر همان کسی که دارید برای ازدواج آشنا می شوید به مشکل برخورد می کنی، می توانی از آب گل آلود ماهی بگیری و عزیز تر شوی. باور دارم که بعد از مدتی از گل و بلبل صحبت کردن توی رابطه دوستی، به جایی می رسید که رابطه گل و بلبل بلا نسبت شما به سگ و گربه تبدیل می شود. البته بیشتر شبیه به آهو و شیر است. دختر خانم توقعاتی دارد تا بیشتر مورد توجه قرار گیرد، آقا پسر به تناسب کد بندی پیش فرض روحی و ذاتی اش، این رابطه برایش اشباع شده و نیاز به تجدید قوا دارد. اینجا درست جایی است که دختر باید کمی فاصله بگیرد تا جو و اتمسفر این دو بهبود پیدا کند و تبدیل به گل و بلبل شوند. اما وقتی در دعوا با دوست پسر همان کسی که دارید برای ازدواج آشنا می شوید به مشکل برخورد می کنی، می توانی از آب گل آلود ماهی بگیری و عزیز تر شوی.

هشدار: مطلب پیش روی شما صرفا ترجمه و تحقیق و حاصل گردآوری هاست! فلذا نمی توان از آن به عنوان راهکار مشاوره ای استفاده کرد. بنابراین برای حل مشکلات خود می توانید به مشاور مجرب مراجعه کنید تا با بررسی مسایل شما و احیانا همسر شما بهترین راهکار برای شما ارایه گردد.

چرا باید سریع به بگو مگو ها پایان داد

وقتی بگو مگو شروع می شود، اولین چیزی که در دعوا با دوست پسر به ذهن تو می آید این است که:

  1. بگذار حرفام رو بزنم تا جیگرم حال بیاد
  2. فکر کرده کیه که هر طور دلش میخوات رفتار می کنه
  3. اقلا با دو تا تیکه و طعنه که میشه بهش حرف زد
  4. ما که با هم صحبت نمیکنیم اقلا توی دعوا حرفامو بزنم
  5. و غیره

اما دختران عزیزم باید بدانند که، زمانی شما شانس ازدواج ات با یک پسر بیشتر است، که تعداد دعوا با دوست پسر در زندگی ات، با این آقا نسبت خیلی کمی به روزهای خوشحالی ات داشته باشد. کسی که تعداد شادی هایش به دعواهایش 3 به 2 است، شانس کمتری برای ازدواج دارد. چرا که پسری اقدام به خواستگاری می کند که این نسبت برایش 8 به 1 یا حتی 15 به 1 باشد. یعنی هر چه دعواها کمتر، هرچه مدیریت بحث بهتر، تو دل برو تر می شوی.

پس لازم هست که فوری جلوی این فایت را بگیری و درست رفتار کنی.

آموزش طلایی: 11 ویژگی زن با ارزش برای نگهداشتن مرد در زندگی

دعوا با دوست پسر

ضرورت اتمام دعوا با دوست پسر

بله قبول دارم که توی دعوا با دوست پسر برایت حلوا قسمت نمی کنند. اتفاقا بیش از دعوا با هر کسی دیگر تو ضربه میخوری. چون ممکن است چیزهایی بشنوی که نباید بشنوی.

اما برای پایان دادن باید انگیزه های بهتر داشته باشی و آن هم افزایش شانس ازدواج یا اقلا از دست نرفتن محبوبیتت باشد.

راستش را بخواهی من زوجی را می شناسم که دارم 1 سال است روی بهبود رابطه شان کار می کنم، تا خانم عزیز که از همه کمالاتی هم برخوردارست بتواند روی گفتارش کنترل داشته باشد تا مبارزه های کلامی شان کمتر شود.

شاید باورت نشود، که این مرد عاقل و بالغ 3 سال است منتظر است تا این خانم زبانش را کوتاه تر کند. بیانش را بهتر کند. البته همه مرد ها هم انقدر مرد نیستند که 3 سال صبر کنند. پس باید مراقب اوضاع باشی

نکته ناب: پر ارزش ترین خاطره دوران نامزدی من و عشق دوم

 

روش های اتمام بحث و دعوا با نامزد

وقتی با نامزدت یا شوهرت یا هر کسی، مخصوصا کسی که رابطه عاطفی دارید دچار بحث و گفتگویی شدید، با چند نکته زیر که از امروز یاد میگیری حتما حتما به دنبال این باش که این آتش را خاموش کنی و آن را به گلستان تبدیل کنی.

 

به اجبار آرام بگیر

وقتی که بگو مگو شروع می شود، طرف مقابل چیزی می گوید و تو فورا کله ات داغ می کند و زبانت شروع به چرخیدن می کند و می شود آن مبارزه نفس گیر.

اینجاست که تو باید توجه کنی که کلا توی دعواها چرا شعله ها فوران می کنند؟

شاید علتش رفتار من باشد. من نباید بعضی چیزها را جواب بدهم. پس بهتر است که کمی خودت را کنترل کنی و شروع کنی به فکر کردن که می خواهی چه بگویی و چه هدفی از این حرف داری.

با آرامش و کنترل کردن و مدیریت لحن می توانی خیلی راحت صحبت های آرامش بخش ات را شروع کنی و جلوی مبارزه را بگیری. یادت باشد که اگر جلوی مبارزه را نگیری ممکن است چیزی بشنوی که هیچ وقت از ذهنت پاک نشود و حتی آینده ات را هم خراب کند.

چطور آرامشم را حفظ کنم؟ : 3 روش کاهش استرس با نفس عمیق در لحظه

 

از قانون شمارش 1 تا 30 استفاده کن

قانون شمارش 1 تا 30 دقیقا برای افرادی است که می خواهند روی خود کنترل داشته باشند و زبان شان را طبق احساس های آلوده ای که الان دارند نچرخانند. این قانون کمک می کند که شما بتوانید خیلی راحت به آرامش نسبی برسی و با آنالیز بهتر، پاسخ مثبت تر و سازنده تر بدهی.

پ ن : روزی توی تحقیقاتم توی فرومی که بودم چند نفر داشتند با هم صحبت می کردند یکی از این افراد پرسید، چه شد که این زن متوسط الچهره از نظر زیبایی و کوتاه قد که حتی پول و پله هم ندارد، به همسر اولت ترجیح دادی؟ و ازدواج مجدد کردی؟ پاسخ داد، صرفا به خاطر مدیریت بحث و دعواها، چرا که همسر اولم، خدای مبارزه بود اما ایشان آتش خشم من را خاموش می کند و چه از این بهتر برای مردی که روزانه با هزاران تنش روبروست؟

 

شرایط را ارزیابی کن

وقتی که از هم دیگر دلخور هستید و شروع کرده ای دعوا با دوست پسر یا نامزدت را به جای باریک می کشانی، و صدایتان رو توی کله تون انداختید و در حد 10 تا TNT دارین غرش می کنید، کافیه با همین تکنیک های آرامش و سکوت، شروع کنی به ارزیابی مساله!

از خودت این سوالات رو بپرس؟

  1. واقعا چیه که من ناراحتم؟
  2. موضوع مورد بحث چیه ؟ ارزشش رو داره ؟
  3. چطور می تونم خودم رو آروم کنم؟
  4. واقعا حقشه این حرفا رو بهش بزنم ؟

و بعد بهترین تصمیم را بگیر. ( ضروری ترین آموزش: کاهش خشم جدایی – چکار کنم تا بعد از جدایی دلم خنک شود )

یک ارزیابی در دعوا که به خوش خوشان انجامید

پ ن: روزی منزل یکی از دوستانم بودم که ادعا عاشقیت زیادی با همسرش دارد. اما همین  که ظهر شد که همسرش قصد بیرون رفتن از منزل داشت، متوجه شد که لباسش را اتو نکرده است. شوهرش شروع کرد به داد و قال کردن که من از 3 روز پیش گفته ام لباسم را اتو کن و تو نکرده ای.
از آن جا که این دوست محترم ما هم در دعوا کم نمی آورد شروع کرد به مبارزه ای که می دانستم پایان خوشی ندارد. ( نهایتا پسر سه چهار روز خونه مادرش می ماند و دختر هم می خواست برای من آبغوره بگیرد! ) اما همانجا یک لحظه به دوستم گفتم:
هی فلانی! بسه بابا، مرده، حق داره خو، اصن حق هم نداشته باشه خودت رو عزیز کن.. بهش بگو چشم سرورم واقعا ببخشید بده برات اتو بکشم دختر کُشِت کنم!
و شروع کن اتو کن.
این را دوستم با زبان خودش به همسرش گفت و همسرش هم میخواست از جنتلمنی پایین نیاید، با خوش رویی اتو را از دست خانمش گرفت و خودش اتو کرد! تازه خوش اخلاق هم از در خانه بیرون رفت. 

این است سیاست!

واقعا بعضی وقت ها با خودت فکر کن اصلا این جدال ارزشش رو داره؟ داری به ازای از دست دادن عشقت تو دل طرف مقابل چیو به دست میاری؟ داری به ازای بحث سر چی!!! آینده ات رو خراب می کنی؟

 

اجازه بده حرف بزند

گاهی اوقات توی دعواها، دقیقا به این دلیل دلخوری رخ می دهد که تو احساس می کنی حرف هایت را نگفته ای و او شروع کرده تریبون را به دست گرفته و همه چیز دارد میگوید. در چنین شرایطی اگر بدانی سکوت کنی و تا او خودش را تخلیه کند، چقدر می تواند روی رابطه ات تاثیر مثبت داشته باشد.

در چنین شرایطی با این که تو هم حق داری، حرف هایت را بزنی، اما اول از هرچیز باید بدانی که گوش شنوا برای حرف هایت می خواهی، و قبل از این که گوش شنوا بدهکار تو شود، باید او کاملا تخلیه شود تا آمادگی شنیدن داشته باشد. حالا تو که رمزش را می دانی بگذار او صحبت کند، و بعد تو به آرامی با تن صدای آرام حرفت را بزن.

واقعا گوش کن

وقتی که در بخش قبل یاد گرفته ای واقعا گوش کنی، نوبت به این می رسد که واقعا گوش کنی! اجازه بده حرف بزند چرا؟ تا تو گوش کنی.

وقتی قرار است تو گوش کنی یعنی:

  • دقیقا به کلماتش توجه کن
  • ببین علت صحبت هایش چیست؟
  • آیا علت پیش زمینه ای پشت این بحث خوابیده است؟
  • آیا مساله حل نشده ای از قبل دارید ؟
  • لطفا برای پیدا کردن جواب های سوزاننده تر به حرف او گوش نکن
  • نقطه ضعفش را در گفتگویش پیدا کن و به او انرژی بده

اینجاست که تو می توانی خیلی خوب با پاسخی درست، چالش را حل کنی و مشکلات را به شکلات تبدیل کنی. البته صحبت با یک مشاور مجرب در این باره از ضروریات است!

 

برای سازش راغب تر باش

برای سازش راغب تر باش تا محبوب تر باشی. وقتی که بحثی رخ می دهد و شاهد صحنه دعوا با دوست پسر عزیزت هستی، یا با شوهرت بحث می کنی، اولین کسی که به سازش راغب تر است تو باش. اگر قرار باشد یکی او بگوید یکی تو بگویی ( البته اگر به این موازنه راضی باشید و یکی به 3 نکنید! ) اوضاع خراب تر می شود و جلویش را نمی توان گرفت. اینجاست که گفتگوی کلامی می تواند تبدیل به دعوا و حتی ضرب و شتم هم شود.

 

استوپ کن و دعوت کن

وقتی که بحث بالا می گیرد، حتی اگر فرصت به او داده ای که حرف هایش را بزند و تو خودت لبریز شده ای، بهترین کار این است که تغییر وضعیت بدهی و کمی زمان بخری. با این زمان خریدن خیلی خوب می توانی به جایی برسی که حتی رفع اتهام شوی و مساله کاملا حل شود. با اجازه گرفتن از او، و با بیانی درست می توانی این تغییر وضعیت را تست کنی:

  1. ببین عزیزم، واقعا حالم خوش نیست یه نیم ساعت دیگه در موردش حرف میزنیم ( بعد میری تو آشپزخونه یا تغییر وضعیت میدی )
  2. شاید تو داری درست میگی و شاید بعضی چیزا رو هم نمیدونی اما الان شرایط روحی خوبی برای صحبت ندارم. باشه بعد
  3. هر چند دوست دارم این وضعیت زودتر تموم شه ولی الان انرژی و امادگی برای بیان حرفام ندارم. تو هم بهتره آروم تر باشی. پس عصر حرف میزنیم . بیا ناهار بخوریم..
  4. و غیره

قرار نیست وقتی که دعوا با دوست پسر یا نامزدت شروع می شود همدیگر را از زندگی ساقط کنیم. روزی که دعوا کردن در کنار امورات روزمره زندگی باب شود، آن روز روز جشن من است. چرا که بیشتر دعواها، به این خاطر معضل می شوند که امورات روزمره را خراب می کنند.

بیشتر بخون: بعد از اولین دعوا با شریک عاطفی این 15 کار را کن

 

با ” من ” شروع کن

می دانی بیشتر دعوا ها از کجا شروع می شود؟ درست از آن جایی که ما انگشت اتهام روبروی طرف مقابل می گیریم. این او را در حالت تدافعی قرار می دهد و توی دعوا هم معمولا بهترین دفاع حمله است!

خب توی چنین شرایطی رول را به سمت خودت بچرخان و بجای این که بگویی تو مقصری، تو کم کاری، تو فلانی تو بهمانی! بگو من دوست دارم .. من نیاز دارم .. من باید …

این گونه می توانی تغییر شرایط هنگام دعوا را به خوبی مشاهده کنی.

 

نگذار زمانش بگذره

بیشتر دعوا ها برای زمانی رخ می دهد که طرف مقابل تو، مساله ای حل نشده دارد. وقتی که موضوع واقعا مهم است و باید حل شود، این تو هستی که باید تایم خوبی درست کنی و بگذاری در آرامش هر دو مساله حل شود.

پس موضوع را خوب واکاوی کن، جملات درست و اثر گذار و التیام بخش را آماده کن و کمتر از 24 ساعت سعی در حل و فصل ماجرا داشته باش.

 

 

به دنبال برنده شدن نباش

وقتی که دعوایی رخ می دهد، بجای این که به فکر برنده شدن باشی، به دنبال این باش که از این رابطه چه می خواهی؟ تو و شریک عاطفی ات در یک تیم هستید. اعضای یک تیم خوب می دانند که گاهی لازم است پاس گل را به هم تیمی خود بدهند تا موفق شوند. وقتی به دنبال سازش و نزدیک تر شدن باشی، به دنبال راه حل هستی، نه به دنبال خود برتر بینی.

پس اینجاست که خیلی از مشکلات حل می شود. هدف تو از شرکت در یک صحبت دعوا گونه  و دعواها باید فقط حل شدن مسائل و نزدیک تر شدن باشد.

البته در پاره ای موارد بارها تاکید کرده ام در دعوای زناشویی بیشتر اوقات اونی که می بازه برنده است.. 

 

زوج درمانی کنید

گاهی اوقات بحث های شما خیلی زیاد است، و حتی با استفاده از این تکنیک ها نمی توانید مساله را حل کنید. اینجاست که نیاز دارید تا به مشاوری محترم مراجعه کنید تا بدین ترتیب بتوانید او را برای مشکلات تان و سیاست های گفتگو یاری بطلبید. زوج درمانی مساله ای است که باید به آن توجه کنید و برای پایداری تان، به آن رسیدگی کنید.

 

منبع الهام بخش و پژوهشی این مطلب

ممکن است به این مطالب علاقه داشته باشید
پاسخ دهید

Your email address will not be published.