تقویت تکنیک تجسم و تصویرسازی برای آرزوها و اهداف
همه جا تکنیک تجسم رو به این صورت می شناسند که شما چیزی رو تصویر سازی کنی و توی ذهنت بیاری و ومنتظر باشی که توی زندگی ات آشکار بشه! به عبارتی خلق کنی.
خب این رو خیلی از کارشناسان از جمله دکتر شاهین فرهنگ خیلی قبولش داره و حتی در منابع خارجی ها به کرات دیده شده. اما چیزی که من امروز میخوام بهش بپردازم و تونستم به کمکش نکته های جالبی پیدا کنم رو امروز براتون اینجا می نویسم .
با خوندن این مطلب متوجه می شین که :
- ۶ جنبه ای که تجسم مرسوم است
- تکنیک تجسم برای چه چیزهایی کاربرد داره ( اقلا ۱۳ کاربرد )
- چطور این تکنیک رو تقویت کنیم
- چطور پروسه خلق رو سریع تر کنیم؟ ( افزودنی ها )
تکنیک تجسم برای چه چیزهایی کاربرد داره ؟
تکنیک تجسم برای موارد مختلفی به کار میره ولی ما به عنوان آدم هایی که فقط اون رو توی دوره های موفقیت دیدیم، ازش فقط برای پیش سازه ی خلق خواسته ها استفاده می کنیم. ولی خب بیا ببین اینجا چه خبره
انگیزه:
یه وقت هایی ما تو زندگی برای رسیدن به اهدافمون انگیزه نیاز داریم! ولی خب نداریمش! اما تجسم و تصویر سازی از روزهای پس از رسیدن به اهدافت و حتی ضمن تلاش برای رسیدن به اهداف و مزه کردن لذت دستیابی به هدف می تونه به تو انگیزه بده که شروع کنی به تصویر سازی و تجسم
اعتماد بنفس و عزت نفس:
یه وقت هایی تو نه اعتماد بنفس داری ( چون شناختی از پروسه چیزی که باید انجام بدی نداری ) یا اصلا حالت با خودت خوب نیست! اینجاست که اگر واقعیت ها و پروسه هایی رو تجسم کنی چه بسا مشکل اعتماد بنفس تو برای شروع یه کار یا تغییر یا حتی عزت نفس تو تغییر کنه و حالت خوب میشه.
آشکارسازی آرزوها:
رایج ترین چیزی که برای تصویر سازی ازش استفاده می شه در واقع فرآیندی هست که قبل از رسیدن به خواسته ها توی ذهن میاریم و انتظار داریم با کمک قانون جذب خلق شون کنیم.
من خودم حتی قبلا با کمک این تکنیم و البته چاشنی های دیگری که بهش اضافه می کردم می تونستم حتی مکالمات آدم ها رو هم کلمه چینی کنم!
تجربه هام رو سعی می کنم روزهای یکشنبه براتون به طور مرتب بنویسم . توی همین مطلب هم یکی دو تا از تجربه های خودم رو نوشتم که اگر بخونی متوجه شون میشی.
یادت باشه در بحش vip و کاربران اشتراک ویژه به این موضوع به شدت دقیق و عمیق رسیدگی می کنیم.
کاهش اضطراب و استرس:
استرس و اضطراب می تونه علتش تصویرسازی غلط ذهن ما باشه. و دقیقا همانجا که درد است دوا نیز هست! یعنی با کمک همین تجسم و هدایت درست افکار می تونیم به راحتی کاری کنیم که این مشکلات حل بشن و تصورمون درست بشه.
حل مشکلات:
یه وقت هایی انقدر ذهن ما درهم برهم هستش که برای حل مشکل نمی دونیم باید چکار کنیم. کافیه کمی تصویر سازی کنیم و فرآیند درست رو پیدا کنیم و راه حل ها رو بجوریم!! اینجاست که برای رفع مشکلات هم میشه از تجسم استفاده کرد .
برای مهندسان:
یکی از چیزهایی که اغلب مهندسان از آن برای شغل خود استفاده می کنند همین تجسم است. حتی در سریال دکتر معجزه گر که یه سریال ترکیه ای جذاب بود علی که شخصیت اصلی اوتیسمی این سریال بود با کمک تصویر سازی کردنش از آناتومی بدن آدم ها راه حل ها و مشکلات رو کشف می کرد و به یه پزشک نمونه تبدیل شده بود. البته که تجسم برای مهندسین معمار و هر نوع سازه می تونه خیلی ارزشمند و ابزار مفیدی باشه.
خب من توی این مطلب می خوام به نکته هایی بپردازم که تکنیک تجسم قوی تر و بهتری داشته باشی و بتونی توی شرایط مختلف ازش بهتر استفاده کنی و نتیجه بهتری بگیری.
قرار نیست توی این مطلب به چیستی و مفهوم تکنیک تجسم بپردازم بلکه میخوام به تو کمک کنم از این تکنیک یه گام فراتر استفاده کنی و نتایج سریع تر و بهتری رو بگیری.
برای مطالعه این مقاله به طور کامل باید کاربر اشتراک vip ویژه باشی. با کمک فرم زیر می تونی ثبت نام کنی.
برای مطالعه ادامه این مطلب که برای تو نوشته ایم، می بایست از یکی از پلن های VIP زیر استفاده کنی.
برای استفاده از محتوای حوزه روابط و دوستی و خانوادگی گزینه اشتراک طلایی
برای استفاده از محتوای حوزه رشد معنوی گزینه اشتراک VIP هوش و رشد معنوی
براای استفاده از محتوای حوزه پاکسازی انرژی اشتراک VIP پاکسازی انرژی
را علامت بزنید و در ادامه پرداخت را انجام دهید.