رابطه مثبت! مگه داریم؟ مگه میشه؟ اصلا توی این مطلب نمی خوام به این اشاره کنم که مثلا اگر تو زن داری یا شوهر داری، می تونی یک رابطه ثانویه هم داشته باشی! لطفا تفسیر به نفع خود نکن. اینجا می خواهم صرفا بگویم که رابطه مثبت چیه و چطور ایجاد می شه و کلا مزیت این رابطه چی هست!؟
رابطه مثبت به معنی رابطه ای است که می تواند حتی گاهی به دعوا و ناراحتی و قهر های چند ساعته ختم شود. اما این نوع رابطه گویای این نیست که همیشه باید گل و بلبل باشید.
به نظر من، یک رابطه مثبت
شکل می گیرد.
محال است دو نفر قصد ازدواج نداشته باشند و بتوانند یک رابطه را تا حد ممکن و همیشه به مثبت سوق دهند ( به علل مختلفی که الان جاش نیست توضیح بدم )
راستش یک رابطه را مثبت نگه داشتن خیلی سخت است اما شدنی است و من اینجا به تو یاد می دهم که چطور یک رابطه را به سمت مثبت بودن سوق دهی
ٰهشدار: مطلب پیش روی شما صرفا ترجمه و تحقیق و حاصل گردآوری هاست! فلذا نمی توان از آن به عنوان راهکار مشاوره ای استفاده کرد. بنابراین برای حل مشکلات خود می توانید به مشاور مجرب مراجعه کنید تا با بررسی مسایل شما و احیانا همسر شما بهترین راهکار برای شما ارایه گردد.
این توصیه بیشتر برای زوجین است. همسرانی که به دنبال ایجاد رابطه مثبت هستند باید بدانند که بودن در شبکه های اجتماعی، نمی تواند آن ها را به رابطه پایدار شاد برساند. همسران باید بدانند که حضور آن ها در کنار یکدیگر یک ارتباط واقعی را می سازد. مگر نه اگر زن توی آشپزخانه در گیر فالو کردن و لایک کردن شوهرش باشد، در حالی که شوهر هم توی پذیرایی دراز کشیده و دارد پیج کسی دیگر را لایک می کند یا دید می زند.
برای داشتن رابطه شاد و مثبت باید بیشتر از هر زمانی از حضور و در معیت هم بودن بهره برد.
معجزه کلمه ما، از آن معجزه های قرن است که هرگز کهنه نمی شود. یک رابطه زمانی مثبت تر خود را نشان می دهد که همه چیز را قوی و متحدانه ببینید و القا کنید.
گوش دادن فعال یک مهارت اساسی در کلیه روابط است ، چه شخصی ، چه شغلی و یا روابط دیگر. اگر می خواهید روی روابط تمرکز کنید و آنها را حفظ کنید … یاد بگیرید که به طور فعال گوش دهید. گاهی تو یک کلام هم صحبت نمی کنی و تماما در حال گوش دادن هستی اما از نظر طرف مقابل هزاران حرف برای گفتن گفته ای.
پس مهارت های ارتباطی گوش دادن را بیاموزید.
مثبت ماندن در یک رابطه برای هر دو طرف بسیار آسان است وقتی که تمایل واقعی به “درک” طرف مقابل وجود دارد. درک کردن طرف مقابل، حتی وقتی که احساس می کنی نادیده گرفته شده ای، کار جالبی برای بهبود و تلطف فضای بحث و مشاجره است.
زودباش بخون: بخشی از تمام ترفندهای جذب مرد و وابسته کردن مردان به خود
تعیین مرز های سالم یکی از المان های مهم در ایجاد روابط سالم است. این کار البته ممکن است ابتدا خیلی ترسناک باشد. این که نمی دانی او به چه فکر می کند و چطور می خواهد عمل کند و البته حق صحبت کردن در این باره نداشته باشی، می تواند نشان از یک ابهام بزرگ باشد. البته همیشه مرزها به این محدود نمی شوند.
هر فرد به تناسب یک سری مرز ها را تنظیم می کند و اگر این مرزها رد شوند، و مورد تعرض قرار گیرند باید در مورد ادامه رابطه برنامه دیگری داشت.
قرار نیست تو بخاطر این که همسر یا عشق یک نفر هستی، تمام فضای او را اشغال کنی. به شخصیت و تنهایی او احترام بگذار و اجازه بده برای خودش باشد. البته این فضا باید کنترل شده از نقطه نظرات مختلف باشد.
گاهی طرف مقابل شما رفتار ناسالمی از خودش نشان می دهد. به هر حال این تو هستی که قصد داری بمانی یا بروی. اگر تصمیم میگیری بمانی، تو تصمیم را گرفته ای پس با این ماندن نشان می دهی که پذیرفته ای که چه اتفاقی افتاده است! پس باید رها کنی و در مورد آن مساله چالش جدید درست نکنی.
نکته مهمی که شاید تو به آن توجه نکنی این است که باید با خانواده و دوستان طرف مقابلت ارتباط سالم داشته باشی. این یک رابطه مثبت را برای ازدواج تو رقم می زند. البته اگر در این وادی سیاست درست نداری می توانی راهنمای ارتباط مثبت با خانواده همسر را از پشتیبانی سایت جویا شوی.
دعوا همیشه به این معنی نیست که صدایتان را تا عرش فلک ببرید، هر چه از دهنتان بیرون می آید را روی دایره بریزید و چند روز قهر باشید. تو می توانی در مورد مساله ای با طرف مقابل چالش داشته باشی اما بدون چشم توی چشم شدن، با آرامش کامل، این مساله را به مرور حل کنی. فقط آرامش داشته باش.
یک رابطه مثبت و یا ازدواج مثبت رابطه ای نیست که بخواهید آن را با سفر های دور دور شروع کنید، میلیون ها تومان خرج کنید و البته با هم قله قاف را فتح کنید.
رابطه مثبت یعنی در کارهای کوچک با هم شریک باشید. با هم ظرف بشویید، اتاق را جارو بزنید، کتاب بخوانید و شومینه را آماده کنید! همین همکاری های کوچک گره های کور و باز نشدنی به ارتباط و عواطف شما می زند.
تجربه ها ثابت کرده هر چه افراد را به صورتی که هستند بپذیرید، احتمال تغییر آن ها و تبدیل شدن به دلخواه شما در آن ها بیشتر می شود! والسلام.
بیشتر بخون: وقتی پسری جذبت نمیشه این دلیلش می تونه باشه!
نصیحت کردن خوب است اما نه همیشه و مادرانه! نقش خودت را توی رابطه بشناس.
همسران گاهی فقط می خواهند حرف های همدیگر را گوش کنند. قصد حل هیچ مساله ای را ندارند. بنابراین هنگام صحبت کردن، اگر خودش از تو راه حل خواست این کار را کن.
به خودت، علایق و سلایق ات، احترام بگذار. باور هایت را راحت و شفاف بیان کن و از آن ها دفاع کن. ارزش هایت را بخاطر او زیر پا نگذار. این ها یعنی تو چارچوبی راجع به خودت داری که برایت قابل اهمیت است و او به عنوان شریک باید بدان واقف باشد. این کار احترام تو نزد او و دیگران نیز بالا می برد.
خوب صحبت کردن یعنی این که
و به طور کلی چطور با زبانت، مار را از لونه بیرون بکشی و سر سبز خودت را به باد ندهی. بیان مخصوصا بیان عاشقانه و پارتنرانه نیاز به مهارت آموزی دارد
همسران توجه کنید. بار زندگی اگر بر روی دوش یک نفر باشد، رابطه را نابود می کند. این را بدانید که هیچ کدام مسئولیت 100 درصدی ندارد اما وقتی مشارکت باشد همه چیز جذاب تر خواهد شد.
از همسرت بپرس که از من چه توقعی داری و چه نیازی به شخص من داری؟ در این باره صحبت کنید و هر چه در چارچوب قانون و شرع و دین و عرف است را انجام دهید. این بدین معنی نیست که تو مجبور به همراهی او در هر شرایطی هستی! مثلا اگر اهل مصرف الکل نیستی دین تو به تو این اجازه را نمی دهد که در بزم ها همراهی اش کنی. یا اگر ازدواج نکرده اید و دارید برای ازدواج آشنا می شوید تو اجازه رابطه جنسی نداری.
گرفتی؟ !!!
امیدوارم این آموزش برات مفید واقع بشه و در کنار مشاوره از افراد متخصص بتونی زندگی شادکامانه تری داشته باشی.
شاید فشار ناشی از فکر هایی که موجب شده بار غمی بزرگ روی دلت حس…
اینکه تو هم دوست داری با اطرافیانت مخصوصا همسرت یا نامزدت یک رابطه گرم و…
اگر میخوای تمرین رشد معنوی رو از خودت و از درون خودت و از ذهن…
یه حسی که گاهی خیلی اذیتمون می کنه و خودمون هم حتی گاهی نمی تونیم…
خیلی وقت ها اهمیت یک زندگی شاد رو از اینور و انور می شنویم. حتی…
همیشه دیدیم که اغلب افرادی که مجردی شاد و خوشحالی دارند همسران مناسب تر و…