۱۱ روش افزایش صمیمیت با اعتبارسازی در رابطه

0 117

مفهوم اعتبارسازی در رابطه چندان شاید قابل فهم نباشه اما اگر بخوام خیلی خیلی شفاف تر بگم یعنی این که شما توی رابطه اصل و مبنا رو میگذاری بر پایه درک متقابل و فهم چیزهای عمیق و پنهان در او تا بتونی ارتباط بهتری بگیری. یاد بگیریم که صداقت، شفافیت و اعتماد زیربنای هر ارتباط طولانی مدت و سالم هستش و احترام گذاشتن به تفاوت هاست که یه رشته الفت و صمیمیت عمیق رو ایجاد می کنه.

اعتبارسازی در رابطه یعنی ایجاد ارزش هایی که بخاطرش رابطه رو نگه داریم.

حالا در این آموزش ما سعی داریم نکته هایی بگیم که کمک می کنه برای افزایش صمیمیت در رابطه بین زوجین چه کارهایی میشه کرد تا این درک متقابل بالاتر بره و اعتبارسازی جوری انجام بشه که گره های محکم الفت بین طرفین ایجاد بشه.

اما لازم به ذکر هست که این اتفاق یه شبه رخ نمیده و دقیقا مثل اعتماد سازی نیاز به زمان گذاشتن و توجه و تلاش داره.

 
ارزش سازی با نحوه درست شروع تذکرات
شاید تو لازم باشه که وقتی میخوای چیزی رو به همسرت بفهمونی، اول از هر چیز کاری کنی که گارد اون رو پایین بیاری و یا کاری کنی که احساس جنگ نکنه! این می تونه خیلی ملموس نشونه ای از اعتبارسازی باشه. مثالش هم همیشه مشخصه:

به عنوان مثال:

وقتی با هم دیگه مشکلی دارید یا خواسته ای داری هرگز با بیان جمله با عبارت هایی مثل « تو » شروع نکنید.

در کنار تمام تاثیرات منفی که این کار داره و یه جور احساس قضاوت کردن و بسط دادن رو نشون میده یه علت مهم دیگه هم داره که از جنبه اعتبارسازی خوب میشه فهمیدش.

بیا مثال بزنیم.

مثلا ممکنه تو دو هفته پیش از همسرت چیزی دیدی یا شنیدی که تو رو به فکر برده و اون صحنه آزارت داده.

طی این ۱۴ روز مدام به این قضیه فکر کردی و هر بار جوری تفسیر کردی و بدون این که خودت بدونی مدام اون صحنه رو تو ذهنت تغییر دادی.

( ثابت شده که وقتی ما خاطره ای تو ذهن داریم و مدام اون رو به یاد میاریم یه چیزایی رو کم و زیاد می کنیم و هیچ وقت اون صحنه و رویداد به طور کامل توی ذهنمون نیست . حالا هر وقت که به یاد میاریم اون نسخه آخر جایگزین نسخه اولیه میشه. ( مثل این که هی ادیت و ذخیره میشه ) )

خب حالا فکر کن تو برای رویدادی که ۲ هفته پیش رخ داده و مدام توی ذهنت اون رو ویرایش کردی و از اصالتش کلی کم شده .. ناراحت باشی و بخوای با همسرت در موردش صحبت کنی.

تو که تو صحنه بودی و توی ذهنت اون رو ذخیره کردی .. بارها و بارها اون صحنه رو تغییر دادی.

حالا میخوای در مورد این قضیه با همسرت صحبت کنی .

با چه کسی؟ با همسرت که توی اون صحنه دقت و توجه تو رو نداشته و چه بسا اصلا اون صحنه رو به یاد نداشته باشه و البته بماند که تو هم داری با یه صحنه تحریف شده به جنگ میری!!! خب بنظرت وقتی از همون ابتدا شروع می کنی با عبارتی مثل « تو » یا « تو همیشه » یا « تو اصلا » یا « تو هیچ وقت » داری اون بیچاره رو قضاوت می کنی.

مسلما بجای این که اون فرد ابتدا راحت دل بده به حرف تو .. احساس جنگ و قضاوت و چه بسا دروغ شنوی داشته باشه.

حالا تو به من بگو توی این سناریو یا این فرضیه ها .. کی اون فرد مقابل احساس درک و فهم شدن می کنه؟ اصلا چرا دل بده ؟ و چرا به تو اتیکت نچسبونه؟

خب این یه مثال بود فقط. بیا تا نکته های اضافی رو هم بهت همینجا یاد بدم تا از این موضوع مهم که کمتر بهش پرداخته میشه درست در زندگی ات استفاده کنی.

 

آشنایی با بخش عضویت طلایی +‌ثبت نام

عناوین محتوای طلایی تا به امروز + لینک ورود

منبع عکس

برای نمایش ادامه این مطلب طلایی لطفا یا وارد پنل VIP خودت بشو یا اگر عضو نیستی سریع از همینجا عضو بشو.

مشاهده عناوین مطالب اختصاصی کاربران اشتراک طلایی

پرسش و پاسخ ها در مورد اشتراک طلایی

ثبت نام حساب جدید


منبع کمک طراحی بنر:‌ pngtree

ممکن است به این مطالب علاقه داشته باشید